lauantai 14. tammikuuta 2012

Ukulele

Siinä se nyt on, ikioma aito ukulele!



Satuttiin kävelemään Alistair's Music nimisen kaupan ohi, missä bongasimme ukulelejä ikkunassa, mutta kaupan henkilökunta oli juuri silloin tauolla. Palasimme hetken päästä takasin ja tuli ilmi, että myymälä oli juuri ukuleleihin erikoistunut ja saimme kuulla, että suurin osa Wellington International Ukulele Orchestrasta on ostanut soittimensa heiltä. Joonas muistelikin, että siihen kauppaan oli linkitetty bändin sivuilla. Maailman ihanimmat myyjät esitteli meille ukulelejä ja kun tuli ilmi, että olemme Suomesta ja häämatkalla, saimme honeymoonupgradena paremman suojakotelon sekä honeymoonalennusta loppusummasta, kun ostimme vielä virittimen sekä pari nuottikirjaa samalla.



Kun lisäsimme FOTC-kirjan ostoksiimme, myyjä kertoi, että Bretin serkku on heidän hyvä ystävä, ja ovat olleet useita kertoja "out drinking" poikien kaa. Lisäksi hän kertoi, että aina kun Jemaine tulee käymään kapassa, myyjän isä (myymälä on perheyritys) pyytää Jemainelta nimmareita nuottikirjoihin, jolloin poikaa hävettää aika lailla.



Soiteltiin sillä jo vähän hotellihuoneessa, aika makee soitin on kyllä! Ei yhtään mahdotona, että opin soittamaan sitä. Arvatkaa, ollaanko superinnoissamme huomisesta WIUO-keikasta?


EDIT: WIUO:n nettisivuilta sitaatti: 
"Wanna buy a Ukulele? Want it hand strung and lovingly serviced? Then the only place to buy it is from Alistair Cuthill himself, at Alistair's Music, 215 Cuba St, Wellington"

2 kommenttia:

  1. Moi! Mainiota luettavaa ja kivoja kuvia. Hassuinta, että aivan omin päin yhtäkkiä kiinnostuneena Rallekin osti oman ukulelen pari viikkoa sitten. Sinisen. Mukavaa matkan jatkoa, lisää lukemista ootellen toivottaa Allu ja Ralle

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja kiva, kun luette! Mainiota, voidaan soitella sit yhdessä ukuleleä vaikka kesällä.

    VastaaPoista